Oskunautin verkkokauppa

Oskunautin tuotteita valmistetaan pieniä eriä kerrallaan tai tilauksesta. Valmiita tuotteita on myynnissä täällä kaupassa.

Kaikkiin malliston tuotteisiin voit tutustua Tilaustuotteet-sivustolla. Siellä voit valita tuotteelle sopivan koon, mieleisen kankaan ja tarvittavat muutokset.

Tuotekategoriat

Suomalaista käsityötä laadukkaista materiaaleista

Tuotteissa käytetyt kankaat ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa ja ne ovat mahdollisuuksien mukaan myös luomulaatuisia.

Tuotteet valmistetaan pääasiassa joustavista trikoo- ja joustocollegekankaista. Kankaat on esipesty ennen ompelua, joten valmis tuote ei kutistu pesussa.

Oskunautin merinomalliston tuotteet valmistetaan ihanan pehmestä Suomessa kudotusta 100 % merinovillaneuloksesta. Merinoneulos on mulesing-vapaata. Merinovilla on monipuolinen materiaali: lämmin, pehmeä ja helppohoitoinen. Käytön jälkeen vaatteen raikastukseksi riittää useimmiten tuuletus.

Merinomalliston tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mallistoon kuuluu mekko, pitkähihainen paita, legginsit sekä pipo ja tuubihuivi.

Tutustu valittavissa oleviin merinovillakankaisiin täällä!

Liity postituslistallemme – saat 10 % alennuskupongin

Lisäksi saat sähköpostitse mm. tietoa uusista tarjouksista, tuotteista ja kankaista ensimmäisten joukossa.

Oskunautti suosittelee

Kaikki tuotteet

Scroll to Top