Venus-mekko tilaustuote

Rento ja kaunis Venus-mekko korostaa naisellisia muotoja. Rinnan kohdalta hyvin istuva sekä vatsan ja lantion kohdalta enemmän väljyyttä omaava malli tekee mekossa liikkumisen helpoksi ja miellyttäväksi. Sivusaumoihin ommellut taskut toimivat oivana säilytyspaikkana pienille esineille tai piilopaikkana levottomille käsille. Mekon mukana tulee sävyyn sopiva lettivyö, jonka voi halutessaan solmia vyötärölle.

Mekko sopii sekä arkeen että juhlaan. Yhdistä työpäivänä siihen legginsit tai paksut sukkahousut ja juhliin mennessä kankaan sävyyn sopivat ihastuttavat korut. Hellepäivänä bikinit alle ja rannalle! Mekko sopii myös aktiiviseen elämään ja jopa pyöräily onnistuu tässä mekossa mainiosti!

Normaali hinta: 89 €
Lyhyellä hihalla: 94 €
Pitkällä hihalla: 99 €

Katso valmiin vaatteen mitat Tuotekuvauksesta ja lähetä kysely/tilaus Lähetä alustava tilaus -välilehdeltä

Voit tilata Venus-mekon haluamassasi koossa, valitsemallasi kankaalla ja pienin muutoksin. Sopivan koon voit valita valmiin vaatteen mittojen ja mittataulukon avulla. Mekkoon sopiviin kankaisiin voit tutustua Kangasvaihtoehdot-sivulla. Venus-mekkoon voi tehdä tilauksesta pieniä muutoksia, kuten helman pituuden muuttaminen, taskujen pois jättäminen tai erikokoisten ylä- ja alaosan muokkaaminen. Isommista muutoksista voidaan periä lisämaksua. Venus-mekkoa on mahdollista tilata myös hihallisena.

Huomioithan, että virheettömällä tilaustuotteella, johon on tehty asiakkaan toivomia muutoksia, ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Valmiin vaatteen mitat:

XS – rinta 76 cm, lantio 104 cm, pituus 86 cm
S – rinta 82 cm, lantio 110 cm, pituus 86 cm
M – rinta 88 cm, lantio 116 cm, pituus 90 cm
L – rinta 94 cm, lantio 122 cm, pituus 90 cm
XL – rinta 100 cm, lantio 128 cm, pituus 90 cm
XXL – rinta 106 cm, lantio 134 cm, pituus 94 cm

Normaali hinta: 89 €
Lyhyellä hihalla: 94 €
Pitkällä hihalla: 99 €

Lähetä alustava tilaus

  • Hidden
  • Tilaajan tiedot

Scroll to Top