Toimitusehdot

Oskunautti (Y-tunnus 2824323-1)  myy tuotteita yksityishenkilöille.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@oskunautti.fi
Puhelin: 050 3723998
Postiosoite: Puistokatu 5, 57100 Savonlinna

Tilaaminen

Verkkokaupassa on myynnissä pieniä eriä valmiita Oskunautti-merkin tuotteita. Näiden tuotteiden tilaamisesta tulee maksamisen jälkeen sähköpostivahvistus ostajalle. Jos jokin tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä välittömästi tilaajalle.

Tilaustuotteet-sivulla on esitelty mallisto, jonka tuotteita voi tilata haluamallaan kankaalla, sopivassa koossa ja tietyin muutoksin. Tilaaminen tapahtuu täyttämällä yhteydenottolomakkeeseen pyydetyt tiedot, jonka jälkeen sähköpostilla vahvistetaan tilauksen onnistuminen.

Maksu suoritetaan verkkokaupassa vasta vahvistuksen jälkeen siinä saatujen ohjeiden mukaisesti. Yritys Oskunautti ei ole ALV-velvollinen, joten tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät valvoitteet.

Pidätämme oikeuden julkaista tilaustuotteiden kuvia internet-sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.

Toimitus

Valmiit verkkokaupan tuotteet lähetetään seuraavana sunnuntaina tilauksen vastaanottamisesta. Kiireisimpinä aikoina toimitus saattaa kuitenkin viivästyä, jolloin ilmoitamme asiasta viipymättä asiakkaille.

Toimituskulu on aina 4,5 € riippumatta tilauksesi sisällöstä. Se lisätään tilaukseen ennen maksua. Toimituskulu sisältää pakkausmateriaaleista, pakkaamisesta ja postituksesta aiheutuvat kulut. Toimitus tapahtuu Postin kautta smart-pakettina tai seurantatunnuksella varustettuna kirjeenä.

Tilatut tuotteet voi myös noutaa erikseen sovittuna ajankohtana osoitteesta
Puistokatu 5
57100 Savonlinna

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitus maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Visma Pay (Paybyway, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella näkyy maksun saajana Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksun kauppiaalle ja se vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat (Pivo, MobilePay ja Masterpass)

Mobiilimaksutavat ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtä tai korttimaksuna kortilta hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tutustu mobiilimaksutapojen käyttöehtoihin linkeistä:

Pivo

MobilePay

Masterpass

Lasku

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Vaihto- ja palautus

Verkkokaupasta tilattavan malliston tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava alkuperäiskunnossaan eli käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Huomioithan kuitenkin, että virheettömät tilaustuotteet, joihin on tehty asiakkaan toivomia muutoksia, eivät kuulu vaihto- ja palautusoikeuden piiriin.

Otathan välittömästi yhteyttä sähköpostitse info@oskunautti.fi, jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Saat sähköpostitse tiedot palautusta varten. Palautustilanteessa maksun palautus toteutetaan maksunvälityspalvelun kautta, kun palautettu tuote on vastaanotettu ja tarkastettu.

Asiakas maksaa vaihto- ja palautustilanteessa toimituksen kulut.

Ongelmat tilauksessa

Jos olemme toimittaneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, otathan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Korjaamme virheemme ilman sinulle aiheutuvia kustannuksia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, tuotteiden hintoja ja toimituskuluja siitä erikseen ilmoittamatta.

Tutustuthan siis tarkasti toimitusehtoihin, jotka ovat tilauksesi hetkellä voimassa. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti.

Scroll to Top