Toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkokaupassa on myynnissä pieniä eriä valmiita Oskunautti-merkin tuotteita. Näiden tuotteiden tilaamisesta tulee maksamisen jälkeen sähköpostivahvistus ostajalle. Jos jokin tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä välittömästi tilaajalle.

Tilaustuotteet-sivulla on esitelty mallisto, jonka tuotteita voi tilata haluamallaan kankaalla, sopivassa koossa ja tietyin muutoksin. Tilaaminen tapahtuu täyttämällä yhteydenottolomakkeeseen pyydetyt tiedot, jonka jälkeen sähköpostilla vahvistetaan tilauksen onnistuminen.

Maksu suoritetaan verkkokaupassa vasta vahvistuksen jälkeen siinä saatujen ohjeiden mukaisesti. Yritys Oskunautti ei ole ALV-velvollinen, joten tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Pidätämme oikeuden julkaista tilaustuotteiden kuvia internet-sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.

Toimitus

Valmiit verkkokaupan tuotteet pyritään lähettämään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tilaustuotteiden lähetys tapahtuu kahden viikon kuluessa maksusta. Kiireisimpinä aikoina toimitus saattaa kuitenkin viivästyä, jolloin ilmoitamme asiasta viipymättä asiakkaille.

Toimituskulu on aina 6 € riippumatta tilauksesi sisällöstä. Se lisätään tilaukseen ennen maksua. Toimituskulu sisältää pakkausmateriaaleista, pakkaamisesta ja postituksesta aiheutuvat kulut. Toimitus tapahtuu Postin kautta smart-pakettina tai seurantatunnuksella varustettuna kirjeenä.

Tilatut tuotteet voi myös noutaa erikseen sovittuna ajankohtana osoitteesta
Unikontie 4
57710 Savonlinna

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitus maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6), joka näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat (Pivo, MobilePay ja Masterpass)

Mobiilimaksutavat ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtä tai korttimaksuna kortilta hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tutustu mobiilimaksutapojen käyttöehtoihin linkeistä:

Pivo

MobilePay

Masterpass

Vaihto- ja palautus

Verkkokaupasta tilattavan malliston tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava alkuperäiskunnossaan eli käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Huomioithan kuitenkin, että virheettömät tilaustuotteet, joihin on tehty asiakkaan toivomia muutoksia, eivät kuulu vaihto- ja palautusoikeuden piiriin.

Otathan välittömästi yhteyttä sähköpostitse info@oskunautti.fi, jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Saat sähköpostitse tiedot palautusta varten. Palautustilanteessa maksun palautus toteutetaan maksunvälityspalvelun kautta, kun palautettu tuote on vastaanotettu ja tarkastettu.

Asiakas maksaa vaihto- ja palautustilanteessa toimituksen kulut.

Ongelmat tilauksessa

Jos olemme toimittaneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, otathan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Korjaamme virheemme ilman sinulle aiheutuvia kustannuksia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, tuotteiden hintoja ja toimituskuluja siitä erikseen ilmoittamatta.

Tutustuthan siis tarkasti toimitusehtoihin, jotka ovat tilauksesi hetkellä voimassa. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti.

Vieritä ylös