Rekisteri- ja tietosuoja­seloste

Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 22.7.2019.

1. Henkilötietorekisterin pitäjä

Yrityksen toiminimi on Oskunautti ja Y-tunnus 2824323-1.
Tietosuoja-asioista vastaava henkilö on Henna-Mari Pelvo.
Sähköpostiosoite on [email protected]

2. Asiakasrekisterin tarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoitus on asiakasyhteydenpito, asiakas- ja kauppasuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen. Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelutarkoitukseen, kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi verkkokauppatilauksesi tilan tiedustelemiseen. Käytämme nimeäsi ja tilausnumeroasi asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen. Käytämme tarvittaessa yhteystietojasi, esimerkiksi sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, ottaaksemme yhteyden sinuun kysymysten esittämistä tai asian hoitamista varten.

3. Henkilötietojen kerääminen

Henkilötiedoiksi luetaan esimerkiksi nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Henkilötietoina voidaan pitää myös sähköisiä identiteettejä, esimerkiksi IP-osoitteita, mikäli ne voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

4. Asiakasrekisterien sisältämät tiedot

Verkkokauppaohjelmamme säilyttää tilauksen sisällön sekä antamasi yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Ohjelma ei tee asiakkaista rekisteriä, vaan tiedot ovat verkkokaupan tilauslomakkeissa.

Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme MailerLite-järjestelmää. Tämän järjestelmän asiakasrekisteri sisältää pelkästään sähköpostiosoitteet. Uutiskirje lähetetään kaikille, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen. Asiakas voi poistua uutiskirjelistalta koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

5. Sähköisten palveluiden käytön yhteydessä kerätyt tiedot

Käyttäessäsi oskunautti.fi-verkkosivustoa tai Facebook-sivustoa Oskunautti, käytämme evästeitä eli personointia. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaajana saatamme kohdentaa sinulle mainontaa myös Facebookissa – tällöin Facebook toimii tietojen käsittelijänä. Tutustu Facebookin tietokäytäntöön täällä.

Emme tunnista käyttäjän nimeä kerätessämme personointia. Mikäli kävijä haluaa kieltää evästeiden käytön kokonaan, sen voi tehdä selaimen asetuksilla.

6. Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijämme, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Järjestelmät on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Lapset stella mekko mimosa legginsit
oskunautti logo pieni
Vieritä ylös