Venus-mekko, Pionit tummansininen – tumma roosa koko XXL

Rento ja kaunis Venus-mekko korostaa naisellisia muotoja. Rinnan kohdalta hyvin istuva sekä vatsan ja lantion kohdalta enemmän väljyyttä omaava malli tekee mekossa liikkumisen helpoksi ja miellyttäväksi. Sivusaumoihin ommellut taskut toimivat oivana säilytyspaikkana pienille esineille tai piilopaikkana levottomille käsille. Mekon mukana tulee sävyyn sopiva lettivyö, jonka voi halutessaan solmia vyötärölle.

Mekko sopii sekä arkeen että juhlaan. Yhdistä työpäivänä siihen legginsit tai paksut sukkahousut ja juhliin mennessä kankaan sävyyn sopivat ihastuttavat korut. Hellepäivänä bikinit alle ja rannalle! Mekko sopii myös aktiiviseen elämään ja jopa pyöräily onnistuu tässä mekossa mainiosti!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuote on valmistettu Nappinjan tummansinisestä Pionit-kankaasta. Materiaalina luomutrikoo, joka sisältää 90 % luomupuuvillaa ja 10 % elastaania. Kangas on esipesty ennen ompelua, joten tuote ei kutistu.

Tuotteelle suositellaan 40 ℃ hienopesua ja silitystä keskilämmöllä. Ei rumpukuivausta.

 

Venus-mekkoa on mahdollista tilata myös hihallisena ja eri kangasvaihtoehdoilla. Myös mekon pituutta voidaan hieman muuttaa tilauksesta.

Katso Venus-mekon tilaustuotteen tarkemmat tiedot täältä

 

Valmiin vaatteen mitat

XS – rinta 76 cm, lantio 104 cm, pituus 86 cm
S – rinta 82 cm, lantio 110 cm, pituus 86 cm
M – rinta 88 cm, lantio 116 cm, pituus 90 cm
L – rinta 94 cm, lantio 122 cm, pituus 90 cm
XL – rinta 100 cm, lantio 128 cm, pituus 90 cm

Scroll to Top