Joustocollegekankaat

Joustocollegekankaat sopivat Vega-huppareiden materiaaliksi. Valikoimassa on kahden tyylisiä kankaita. Sisäpinnalta harjattu joustocollege joustaa vähemmän, mutta on ihanan pehmeä ja lämmin. Kankaat, joiden sisäpinnalla on lenkit, ovat kevyempiä ja joustavia.

Ommellisen farkun värinen Magnolian kuiskaus -joustocollege

Ommellisen farkun värinen Magnolian kuiskaus -joustocollege. Kankaan nurjalla puolella on lenkit ja kangas on ohutta joustocollegea. Materiaali 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaalle on myönnetty Öko-Tex standardi 100.

Ommellisen Päivänkakkara-joustocollege

Ommellisen Päivänkakkara-joustocollege. Kankaan nurjalla puolella on lenkit ja kangas on ohutta joustocollegea. Materiaali 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaalle on myönnetty Öko-Tex standardi 100.

Ommellisen pinkki Magnolian kuiskaus -joustocollege

Ommellisen pinkin värinen Magnolian kuiskaus -joustocollege. Kankaan nurjalla puolella on lenkit ja kangas on ohutta joustocollegea. Materiaali 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaalle on myönnetty Öko-Tex standardi 100.

Verson puodin hiilenmusta farkku-joustocollege

Verson puodin hiilenmusta farkku-joustocollege. Sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaan sisäpinnalla lenkit.

Verson puodin vaaleansininen farkku-joustocollege

Verson puodin vaaleansininen farkku-joustocollege. Sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaan sisäpinnalla lenkit.

Yksivärinen luumun värinen joustocollege

Yksivärinen luumun värinen luomujoustocollege. Sisältää 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Kankaan sisäpinnalla lenkit.

Scroll to Top